Otvorene prijave za radionicu u Nikšiću

6 novembra 2018

Drugu godinu za redom program „Coca-Cola podrška mladima“ biće realizovan u Nikšiću. Trodnevna radionica biće održana od 13. do 15. novembra, u Tehnopolisu.

Ako imate između 18 i 30 godina, najmanje srednju stručnu spremu i nezaposleni ste – pozivamo vas da se prijavite za učešće na radionici. Sertifikovani predavači pomoći će vam da bolje upoznate sebe i svoje potrebe na radnom mjestu, naučiti vas kako da unaprijedite svoju komunikaciju sa članovima tima, ali i kako da “čitate” neverbalne signale.

Učićemo i kako da vaš CV zainteresuje potencijalne poslodavce i kako da ostavite dobar utisak na intervjuu za posao. Takođe, obuhvaćeno je i pisanje biznis plana, zatim poslovna korespondencija i komunikacija. Ovo su vještine koje se uče jednom, a primjenjuju uvijek i u svim kontekstima – i na radnom mjestu jednog dana će vas izdvojiti. I veoma važno – po završetku obuke, polaznici dobijaju sertifikat, koji izdaje kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora. Zato ne čekajte – prijavite se ovde, jer je broj mjesta ograničen!