O PROJEKTU

Počela osma sezona Coca-Cola podrška mladima

Ovogodišnje izdanje jednog od najvećih programa neformalne edukacije za mlade u Crnoj Gori otvorilo je četvoro najistaknutijih predavača iz prethodnih sezona na regionalnoj online konferenciji.
Već osam godina cilj kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora je isti – da kroz Coca-Cola podrška mladima inicijativu osnaži mlade u njihovim prvim karijernim koracima ili na početku njihovih biznisa. Do sada je oko 4.000 mladih iz naše zemlje sticalo nova znanja i vještine zahvaljujući Coca-Cola podrška mladima programu. 
Tržište rada svoje zahtjeve mijenja brže nego ikada, pa neformalna edukacija, praktične vještine i znanja često postaju ono što izdvoji kandidata za posao. Prepoznajući izazove sa kojima se mladi suočavaju, iz godine u godinu nastojimo da im budemo pouzdan izvor znanja i vještina koje su im potrebne za karijerni uspjeh. Ovogodišnji ciklus započinjemo velikom online konferencijom sa regionalno poznatim predavačima, za koje su upravo mladi rekli da bi voljeli da ih čuju ponovo, a tokom godine ćemo nastojati da obrađujemo aktuelne, ali i nove teme, od značaja za karijeru“, navela je Zvezdana Vuletić, menadžerka za partnerstva sa zajednicom u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora. 

Coca-Cola podrška mladima dio je društveno-odgovorne inicijative Coca-Cola Hellenic Grupe. Realizuje se od 2016. godine na svim tržištima gdje Grupa posluje, sa ciljem da se novim znanjima i vještinama za tržište rada osnaži više od milion mladih.
Informacije o novoj sezoni možete pratiti na stranicama coca-colapodrskamladima.me i Instagram stranici.