Pravilnik o privatnosti

Uvod

Sajtom coca-colapodrskamladima.me upravlja članica Coca-Cola HBC grupacije kompanija, krajnje holding kompanije Coca-Cola HBC AG (registrovane u Švajcarskoj, pod brojem CH-170.3.037.199-9 i na adresi Turmštrase 26, 6300 Cug, Švajcarska).

Sve reference na ‘naš’, ‘nas’, ‘mi’, ili ‘kompanija’ u okviru ovih pravila i izjave odnose se na Coca-Cola HBC AG i, gde je primenljivo, njene podružnice.

Coca-Cola HBC je posvećena čuvanju privatnosti svih posetilaca coca-colapodrskamladima.me  i zaštiti svih ličnih podataka koje nam dostavite.

Ovaj Pravilnik o prikupljanju kolačića će vam pomoći da razumete na koji način koristimo informacije koje dobijemo od vas. Dostavljanjem svojih ličnih podataka, prihvatate naš Pravilnik o privatnosti i prikupljanju kolačića i saglasni ste sa prikupljanjem, korišćenjem i objavljivanjem vaših ličnih podataka, na način opisan u ovom Pravilniku. Ako se ne slažete sa odredbama ovog Pravilnika, molimo vas da nam ne dostavljate svoje lične informacije.

Šta su lični podaci?

Lični podaci su informacije o pojedincu, definisane primenljivim zakonom, kao što su ime, imejl i broj telefona.

Informacije koje prikupljamo od vas

Ovaj sajt možete posetiti bez otkrivanja bilo kakvih informacija o sebi. Naši serveri prikupljaju IP adrese posetilaca, ne njihove imejl adrese. Isto tako, postoje delovi ovog sajta za koje nam može biti potrebno da od vas prikupimo lične podatke za konkrentu namenu, npr. da bismo vam pružili informaciju koju ste zahtevali, ili prilikom registracije korisnika.
To radimo putem onlajn formulara i svaki put kada nam mejlom pošaljete svoje detalje. Informacije koje prikupljamo mogu uključiti vaše ime, adresu, broj telefona, faksa ili imejl, druge kontakt podatke ili informaciju iz vašeg CV-ja ili priloženog dokumenta, detalje o vašoj poseti ovom sajtu i informacije prikupljene pomoću kolačića i drugih tehnologija za praćenje, uključujući ali ne ograničavajući se na vašu IP adresu i naziv domena, verziju pregledača i operativnog sistema, podatke o saobraćaju, lokaciji, logovanju i druge podatke o komunikaciji. Ako nas kontaktirate, možemo sačuvati trag o korespodenciji. Takođe, možemo vas zamoliti da u istraživačke svrhe popunite neki od upitnika.
Videćete da niste u obavezi da nam dostavite ništa od dodatnih informacija koje tražimo da bismo vam pružili traženu uslugu.

Korišćenje prikupljenih informacija

Izvorne IP adrese posetilaca koje prikupljamo ne koriste se za vaše lično identifikovanje; umesto toga, agregiraju se za merenje broja poseta, prosečnog vremena provedenog na sajtu, pregledanih stranica itd. Ove informacije koristimo za merenje korišćenja našeg sajta i unapređenje njegovog sadržaja.

Takođe možemo koristiti lične podatke koje nam pružite ili koje sakupljamo putem ovog sajta u svrhe:

 • Registrovanje vas kao korisnika, kreiranje naloga pružanjem relevantnih informacija navedenih u pasusu gore
 • Pružanje bilo koje usluge koju ste od nas tražili
 • Slanje imajl obaveštenja o novim materijalima postavljenim na sajt ili mogućnostima za zapošljavanje za koje možete biti zainteresovani
 • Odgovaranje na vaša itanja ili radi obrade vaših zahteva u vezi sa vašim informacijama
  Pružanje i personalizacija naših usluga
 • Administriranje evidencije pretplatnika
  Omogućavanje da naš sajt funkcioniše ispravno i da je njegov sadržaj predstavljen na najbolji način za vas i vaš računar
 • Analiziranje za razvoj naših proizvoda, usluga i sistema i razumevanje zahetva naših korisnika
 • Obaveštavanje vas o promenama naših usluga.
Ograničenje odgovornosti

Informacije koje nam pružite se čuvaju u našj zaštićenoj bazi u Equinix centru nedaleko od Londona i mogu biti na raspolaganju našim zaposlenima van Ujedinjenog Kraljevstva, kao i trećim licima, poslovnim partnerima, državnim organima i predstavnicima zakona, pravnim naslednicima našeg poslovanja, i dobavljačima koje angažujemo za rukovanje podacima u naše ime, od kojih se neki mogu nalaziti izvan Evropske ekomonske zajednice, a koji ih za nas upotrebljavaju za namene navedene u ovom Pravilniku. Sajt za oporavak od katastrofe se hostuje u našem Equinix centru za podatke u Mančesteru, UK.

U cilju pružanja naših usluga, moguće je da ćemo morati vaše lične informacije podeliti sa drugim kompanijama u okviru Coca-Cola HBC grupacije i/ili pružalaca usluga trećih lica koji obrađuju podatke u naše ime. Ako nam pošaljete lične podatke, saglasni ste sa ovim.

Kako Coca-Cola HBC posluje u mnogim zemljama, možda ćemo želeti da prenesemo vaše lične informacije u druge zemlje, uključujući i zemlje izvan Evropske ekonomske zajednice (EEZ). Međutim, u meri u kojoj je to moguće, uvek nastojimo da obezbedimo da vaši lični podaci svugde dobiju isti nivo zaštite kao što bi bio u okviru EEZ, kao i da se omogući bezbednost i njihovo korišćenje isključivo u skladu sa našim Pravilnikom i za navedene namene.
Isto tako, možemo trećim licima preneti agregatne informacije o korišćenju našeg sajta, što se ne odnosi na informacije pomoću kojih se vi možete identifikovati.

Zadržavamo pravo otkrivanja vaših ličnih podataka u skladu sa zakonom ili kada smatramo da je obelodanjivanje neophodno radi zaštite naših prava i / ili usaglašavanja sa sudskim postupkom, sudskim nalogom, zahtevom od regulatora ili bilo kojim drugim pravnim procesom kojim smo pretpostavljeni. Ukoliko to ne zahteva zakon, bez vaše saglasnosti nećemo na bilo koji način deliti, prodavati ili distribuirati bilo koju informaciju koju nam dostavite.

Na kraju, ako naša kompanija ulazi u zajedničko ulaganje ili je prodata, odnosno pripojena drugom poslovnom subjektu, vaše informacije mogu biti podeljene sa našim novim poslovnim partnerima ili vlasnicima.

Korisnici starosti od 16 godina i mlađi

Ukoliko imate 16 ili manje godina, molimo vas za dozvolu roditelja, odnosno staratelja, pre nego što nam pružite bilo kakve lične informacije. Korisnicima bez saglasnosti nije dozvoljeno pružanje ličnih informacija.

Drugi sajtovi

Naš sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima koji su van naše kontrole i nisu obuhvaćeni ovim Pravilnikom o zaštiti privatnosti i prikupljanju kolačića. Ako pristupate drugim sajtovima putem dobijenih linkova, operateri sajta od vas mogu prikupljati informacije koje će koristiti u skladu sa svojom Politikom zaštite privatnosti, koja se može razlikovati od naše. Ohrabrujemo vas da proličitate uslove korišćenja svih linkovanih, citiranih ili povezanih sajtova koje posećujete.

Sigurnost prikupljenih informacija i zadržavanje podataka

Primenjujemo stroge fizičke, elektronske i administrativne mere zaštite kako bismo zaštitili vaše informacije od pristupa neovlašćenih lica, protiv nezakonite obrade, slučajnog gubitka, uništenja i štete na internetu. Vaše informacije se zadržavaju u razumnom roku, odnosno u onom periodu koji predviđa zakon.

Transferi putem interneta i odricanje od odgovornosti

Imajući u vidu da je internet globalno okruženje, korišćenje sajta za prikupljanje i obradu ličnih informacija nužno uključuje prenos podataka na međunarodnom niovu. Stoga, pregledanjem ovog sajta i komuniciranjem s nama elektronskim putem, prihvatate i saglasni ste sa rukovanjem podacima na ovaj način.

Iako Coca-Cola HBC AG sprovodi razumne mere za zaštitu od virusa i drugih štetnih komponenti, priroda interneta je takva da je nemoguće osigurati da će vaš pristup sajtu biti bez prekida ili greške, jer ste vi odgovorni za sigurnost svoje tačke pristupanja sajtu (desktop računar/ laptop i mobilni uređaj) i svoje internet veze. Savetujemo vam da sajtu pristupate putem pouzdane, poznate pristupne tačke i interneta, kao i da se zaštitite korišćenjem antimalver/antivirus programa.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakav komentar, upit, zahtev, ili bilo kakvo pitanje u vezi sa upotrebom vaših ličnih informacija ili ovim Pravilnikom, molimo vas da nas kontaktirate putem mejla: coca-colapodrskamladima@cchellenic.com Rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i uvažiti sve sugestije koje budete imati o našem Pravilniku o privatnosti i prikupljanju kolačića.

Izmene ovih Pravila

Molimo vas da s vremena na vreme pogledate Pravilnik o privatnosti i prikupljanju kolačića i informišete se o izmenama. Moguće je da će ova pravila biti periodično ažurirana kako bi odrazila promene naših praksi koje se odnose na onlajn informacije, a bez vašeg prethodnog obaveštavanja. Ukoliko dođe do značajnih promena našeg Pravilnika o privatnosti i prikupljanju kolačića, na sajtu će o tome biti istaknuto obavešetenje, a na vrhu samog Pravilnika navedena i informacija o datumu kada je ažuriran.